https://mobirise.com/

Wijsheid ontstaat door van anderen te leren...

Lees hier mijn blogberichtenDiabetes type II voorkomen of herstellen 


Diabetes type 2 is beter te voorkomen maar eenmaal bestaand vaak ook goed te herstellen.
Een toenemend aantal mensen krijgen op steeds jongere leeftijd de diagnose diabetes type 2 oftewel ouderdomsdiabetes. Vroeger kwam deze aandoening vooral op hogere leeftijd voor, tegenwoordig krijgt men deze diagnose op steeds jongere leeftijd. 

metaboolsyndroom
Fit ouder worden met minder medicijnen

Hoe word jij 100? 


Gezien op tv hoe deelnemers slanker worden, gezonder en hun medicatie kunnen afbouwen? Wil jij dat ook.?


schildklier en gezondheidsproblemen

Uw schildklier kan wel eens de oorzaak zijn van uw gezondheidsproblemen

Veel voorkomende klachten van een verminderde schildklierfunctie als vermoeidheid, kouwelijk zijn, carpaaltunnelsyndroom, ADHD, onvruchtbaarheid, mensruatieklachten....worden door de huisarts worden niet als zodanig behandeld.

Het is een kwestie van 
 bewust eten en effectief trainen

Mensen komen bij mij met de zoveelste poging af te vallen. Vaak wegen zij zwaarder dan voor hun eerste poging. Dat komt niet alleen door slechte eetgewoonte maar vaak doordat de meeste diëten rekening houden met caloriën en niet met hormonen.

verzorger tae kwon-do team

Van verzorger van hetNederlands Taekwon-do team naar uw verzorger 

16 jaar in mijn praktijk en mijn ervaring in de sport heeft mij zeer veel geleerd over de verschillen zoals het herstel van ziekte/ aandoening bij de verschillende mensen


Laat uw hormonen testen


Wist u dat uw lichaam kan functioneren door het harde werken van uw verschillende hormonen? En dat wanneer één hormoon uit balans is er een nieuwe “balans” kan ontstaan?


Hou dat vakantiegevoel nog even vast


De vakantie zit er al weer bijna op. en als het goed is heeft de vakantie gezorgt dat u zich hebt kunnen ontspannen en weer helemaal uitgerust bent


Wat kan er gebeuren als uw hormonen uit balans zijn?

Enorme vermoeidheid zonder aanwijsbare reden? De huisarts kan niets vinden in de anamnese en ook bloeduitslagen zijn normaal. en toch sleept u zich door de dag?

Iedere reis moet beginnen met een eerste stap.

(spreuk van Lao tse)

Eindelijk!  Mijn zelf ontworpen website is een feit

 Ik heb het de vorige websitemakers niet makkelijk gemaakt met al mijn ideeën over hoe ik mijn website wilde gebruiken. Daarbij komt ook nog eens dat ik niet bepaalt handig ben met de hele materie. Toch ben ik ze dankbaar dat ze met mij die uitdaging aangingen.

Met veel geduld, hulp en doorzettingsvermogen heb ik deze website gemaakt. Het is mijn bedoeling dat de site u informatie verschaft over allerlei zaken welke met uw gezondheid en welzijn te maken hebben. Mocht u vragen hebben vult u dan het contactformulier in of reageer hier.

FACEBOOK COMMENTS WILL BE SHOWN ONLY WHEN YOUR SITE IS ONLINE

Contact formulier

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan