mobirise.com

Ervaringen

Reacties in de praktijk

Onderaan deze pagina kunt u een reactie geven over uw ervaring met Apollo acupunctuur
Primair progressieve multiple sclerose pp ms
Na jarenlange zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten (buikklachten, pijn op de borst , hyperventilatie, dood en dood moe en slepend linkerbeen ) werd ik bij de huisarts jarenlang steeds huiswaarts gestuurd met de diagnose burn-out.
 Ik ben uiteindelijk na 5 jaar kwakkelen doorgestuurd naar de neuroloog door ingrijpen van een mensendiektherapeut waar ik heen ging om te leren lopen zonder slepend been die mij direct code rood gaf en de huisarts heeft ingelicht.
 Binnen een week lag ik onder de scan en diezelfde week kreeg ik de diagnose pp MS
 opgestempeld gekregen.primair progressief MS, niets aan te doen en steeds meer inleveren op alle lichaamsfuncties.
Exceem
Onze zoon is gezond geboren en heeft 11 maanden borstvoeding gekregen. Na 6 maanden voeden ging ik wat bij voeden zoals fruit en brood enz.
 Toen kreeg hij uitslag in zijn knieholtes en armen. Al snel zagen we dat het eczeem was. Ik stapte over op hypoallergeen melk en later op soja van Nutrilon.
 Het leek iets te helpen maar helaas was het niet genoeg. Na veel Google kwam ik erachter dat het misschien zetmeel in aardappels zou kunnen zijn, dus ik kookte alle dagen rijst en pasta.
 Ook dit was van korte duur. Toen hij 1 was konden we de nachten van doorslapen op twee handen tellen! Het gemiddelde was 4x mijn bed uit. Beetje drinken, beetje knuffelen enz...
 "Laat maar een nacht janken, dat helpt" zeggen mensen om je heen. Ik dacht dat is zielig want er is iets met het jochie en die laat je dan toch niet huilen? Hij had veel jeuk en krapte in zijn slaap en werd daar wakker van.
Hartritmestoringen
Op 25 augustus 2008 kreeg ik na jarenlange hartritmestoringen een hartstilstand. Na 3 weken ziekenhuis en implantatie van een ICD kon wel de fibrillatie worden gestopt maar niet de oorzaak. Medicijnen die vanuit het ziekenhuis werden voorgeschreven werkten zeer averechts en de klachten kwamen heftiger terug. Lichamelijk en emotioneel werd ik hierdoor gesloopt. Mijn laatste strohalm was Acupunctuur. Nadat Francis mij had onderzocht bleek het niet een hartprobleem te zijn maar een totale lichamelijke uitputting, welke niet door mijn lichaam als zodanig werd geregistreerd. Na diverse behandelingen heb ik nu nagenoeg geen last meer. Er is nog een heel lange weg te gaan maar ik krijg langzaamaan weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en durf weer voorzichtig aan een gezonde en werkzame toekomst te denken. Ik ben Francis hiervoor heel veel dank verschuldigd. Zonder haar was mij dit allemaal niet gelukt.
ADD
Toen ik 9 was werd bij mij de diagnose gesteld dat ik ADD had. Ik kreeg Ritalin en moest ook naar het speciaal onderwijs. Ik werd toen ook behandeld met acupunctuur, en het ging steeds beter met mij. Ik kon mij beter concentreren, beter slapen, en presteerde ook op school goed. Ik ben na het speciaal basisonderwijs naar het vmbo gegaan en heb daar op kaderniveau mijn examen gehaald. Nu doe ik mbo3 en het gaat goed, mijn vrienden geloven mij niet als ik zeg dat ik ADD heb. Ik heb maar kort Ritalin gebruikt want door de acupunctuur had ik dat niet meer nodig. Ik heb nog maar heel soms een behandeling om in balans te blijven.
Zwanger raken

Ik ben vijf jaar bezig geweest met zwanger raken. Ik heb alle medische behandelingen ondergaan.Ben nadat de tweede ifv behandeling weer mislukt was bij Francis terecht gekomen en ben nu door behandeling voor en na de derde ifv behandeling 16 weken zwanger.Ik ga zeker door met de behandeling bij Francis want bij mij was het zeker waard.Francis is zeer goed en kundig in haar vak en zeker een aanrader en niet alleen om zwanger te raken.
Kiespijn
Ik heb twee jaar lang kiespijn gehad na een wortelkanaalbehandeling. Volgens tandarts en twee specialisten was er niets te vinden en te zien op de foto.Ne een aantal behandelingen door Francis ben ik er vanaf. Heel af en toe voel ik nog iets,ik ga dus nog even door met de behandeling bij Francis. Maar dit is voor mij een geweldig resultaat!!! Dat het een lief mens is, is mooie belangrijke toevoeging.

Last van mijn nek
Heb 2 jaar lang last van mijn nek. Vele behandelingen gehad niets hielp tot dat Francis mij onderhanden nam. Tot op heden, na vijf bezoekjes voel ik heel veel vooruitgang en heb vertrouwen in het eindresultaat. Ik rij daarom graag 1x per week van Velserbroek naar Leeuwarden.
Burn-out
Vanaf voorjaar 2006 werd ik getroffen door een burn-out, met als gevolg dat langzamerhand mijn energie afnam. Augustus vormde voor mij het dieptepunt! Ik had geen energie meer en voelde mij lichamelijk opgebrand. Ik belandde bij Francis en haar diagnose was glashelder. Mede door haar wekelijkse behandelingen en een op haar advies aangepast voedingspatroon is mijn energie weer goed in balans. Het is nu eind oktober en ik ben zelfs alweer begonnen met werken en mijn hobby hardlopen. Ik blijf Francis periodiek bezoeken zodat zij tijdig veranderingen in mijn energiehuishouding kan opsporen en zo nodig kan behandelen.
Ziekte van Bechterew (Reuma)
In het begin van dit jaar was mijn energie vrijwel helemaal weg!! Door de Ziekte van Bechterew (Reuma) en een knieoperatie kon mijn lichaam niet meer de balans vinden. Via via kwam ik bij Francis. Nu is het oktober en kan ik eindelijk weer zeggen, dankzij de behandeling: "ik ben er weer." Heb weer zin in dingen en zit niet elke avond uitgeblust in de stoel. Ook het lopen gaat weer de goede kant op, nadat ik een tijd bij elke stap messen in mijn been voelde. Heerlijk weer een stukje lopen in de buitenlucht. Dus... ik heb prima baat gehad bij de behandeling(en)en zal er zeker mee doorgaan!!
MS klachten
Al enige maanden had ik te kampen met intense vermoeidheid en "zware" ledematen, veroorzaakt door MS-medicatie en de ziekte zelf. Al na de eerste behandeling is er een wereld voor me open gegaan: ik heb weer energie om lekker dingen aan te pakken en voel me gewoon stukken beter.
Dermatomyositis
Na een periode van hard werken in de praktijk maar vooral zeer veel stress werd ik plotseling ziek. Aanvankelijk leek het op een gewone griep met vermoeidheid, spierpijn en wat verhoging, maar toen ik na ruim een week niet eens meer mijn armen op kon tillen en alleen al bij de gedachten aan bewegen mijn hartslag naar 140 slagen per minuut ging consulteerde ik toch maar de huisarts. Deze deed het af met overspannen zijn en gaf mij daarvoor een kalmeringstablet. Als ik had verwacht dat ik overspannen was, had ik niet de huisarts gebeld maar met acupunctuur behandeld. Ik wist zeker dat er iets goed mis was.
Turner syndroom
In juli 2008 ben ik begonnen met acupunctuur behandelingen bij Apollo Acupunctuur.
Dit omdat wij al geruime tijd een kinderwens hadden, maar na enkele icsi-pogingen en een miskraam verder, was dit nog steeds niet gelukt. Ik had via een collega op het werk gehoord dat zij veel baat had bij de acupunctuurbehandelingen van Francis. Haar migraine aanvallen waren veel minder geworden na een aantal bezoekjes.

FACEBOOK COMMENTS WILL BE SHOWN ONLY WHEN YOUR SITE IS ONLINE

Wilt u het ook eens ervaren?