https://mobirise.com/

Van verzorger van het Nederlands Tae kwon-do team naar uw verzorger

Francis de Ruiter september 2016

Het is al weer 18 jaar geleden dat ik na een actieve tijd in mijn sport als Tae kwon-doka gestopt ben met wedstrijden en gevraagd ben door de bondscoach van het Nederlands Tae kwon-do team om de verzorger van zijn team te worden. Die taak heb ik toen met trots op mij genomen en met zeer veel plezier gedaan. 

Met deze ervaring ben ik mijn eigen praktijk gestart om niet alleen de sporter in optimale conditie te verzorgen maar ook de niet sporter en de sportertjes in spĂ©. 

Door de verschillende hulpvragen werd ik uitgedaagd om mij meer en meer te verdiepen in de verschillende soorten mens en haar verscheidenheid aan gezondheidsklachten. En hoe meer ik mij verdiepte hoe gretiger ik werd om meer kennis en vooral ervaring op te doen in de opgedane kennis.De 16 jaar in mijn praktijk en mijn ervaring in de sport heeft mij zeer veel geleerd over de verschillen, in het herstel van ziekte/ aandoening, bij de verschillende mensen. Met deze kennis ben ik meer en meer in staat om behandeling op maat aan te bieden waardoor klachten met succes behandeld worden en ik aan mijn passie kan voldoen, weer een glimlach op iemands gezicht te krijgen. Die behandeling op maat betekent niet alleen het symptoom aanpakken maar ook te kijken wat de oorzaak is van een klacht om behalve herstel te bevorderen ook herhaling te voorkomen. Want hoewel het fijn is wanneer ik het druk heb in mijn praktijk vind ik het toch echt veel mooier wanneer u na verloop van tijd nog enkel een onderhouds afspraak hoeft te maken omdat u zelf weet hoe uw gezondheid optimaal te houden.

wilt u dat ik ook uw verzorger word? vraag vrijblijvend informatie aan. Maar ik zou het ook erg leuk vinden als u uw ervaring met mijn behandeling zou willen delen.


Als je deze informatie interessant vind om je gezondheid en vitaliteit te ondersteunen, deel dit bericht dan op facebook zodat je ook andere kunt helpen.