Blog

Gezondheidscheck in slechts enkele minuten

Apollo Acupunctuur gaat steeds met de tijd en de vraag van zijn klanten mee. Daarom heeft de praktijk vanaf nu ook het diagnostische systeem ®Corpus Analiser voor je staan om in slechts enkele minuten 250 parameters van je lichaamsfuncties te meten. De uitslag van de scan geeft aan waar de prioriteit voor de behandeling ligt.

health check

Bio-resonantie en de Corpus Analyser Pro

Het menselijk lichaam bestaat uit een groot aantal cellen die zich voortdurend ontwikkelen, veranderen, vernieuwen en regenereren. De cellen vernieuwen zich voortdurend door deling. In het lichaam van een volwassene ongeveer in 25 miljoen cellen per seconde. De bloedcellen vernieuwen zichzelf met een snelheid van ongeveer 100 miljoen per minuut.

Bioresonantie frequenties worden door natuurgeneeskundigen beoordeeld in relatie tot verschillende organen en lichaamssystemen. Dit wordt empirisch bepaald. Uit de reactie van het lichaam kan men een conclusie trekken over de conditie van de lichaamssystemen van deze relaties. In een database worden deze resonanties gekoppeld.

De signalen worden versterkt en verwerkt door de computer en het resultaat wordt weergegeven als een waarde van hoog naar laag. De hoogte van de bioresonantiewaarde geeft ook de aard en proporties aan.

Het is vergelijkbaar met het principe om naar radiouitzendingen te luisteren. Er zijn veel radiogolven in de lucht. Als je naar een bepaalde zender wilt luisteren, stem je de radio af op zijn zendfrequentie. Op dat moment treedt resonantie in je radio. Hedendaagse bioresonantie gebruikt dit principe om te testen.

Het vraagt ook aandacht van de behandelaar. De Corpus Analyser Pro reageert op de reactie van het lichaam. Is deze reactie voldoende, bijvoorbeeld door het gebruik van medicijnen, dan wordt de uitkomst niet als negatief of acuut gerapporteerd.

De analyse

Vitamine Analyse rapport

Het resultaat wordt op het scherm getoond.

De geteste 250+ parameters zijn verdeeld in functionele groepen waardoor het voor de cliënt ook duidelijk is. Het resultaat wordt grafische getoond in kleuren: groen en blauw voor binnen de norm of enigszins daarbuiten, geel voor aanzienlijk buiten de norm en rood voor sterk buiten de norm. Ook ziet men direct of het een tekort/te laag of een teveel/te hoog betreft. De cliënt heeft onmiddellijk inzicht.

Hier vind je een overzicht van alle geteste functies:

1. Cardiovasculair/cerebrovasculair

2. Maag-darmstelsel

3. Lever

4. Dikke Darm

5. Galblaas

6. Alvleesklier

7. Nieren

8. Longen

9. Hersenzenuwen

10. Botziekten

11. Botmineraaldichtheid

12. Reumatische botaandoening

13. Index botgroei

14. Bloedsuiker

15. Spoorelementen

16. Vitaminen

17. Aminozuren

18. Co-enzymen

19. Vetzuren

20. Endocrien systeem

21. Immuunsysteem

22. Toxische stoffen

23. Zware metalen

24. Algemene lichamelijke toestand

25. Allergieën

26. Adipositas

27. Huid

28. Oog

29. Collageen

30. Meridianen

31. Polsslag (hart en hersenen)

32. Bloedvetten

33. Gynaecologie

34. Menstruatiecyclus

35. Borst (F)

36. Prostaat

37. Mannelijke seksuele functie

38. Sperma en zaadcellen

39. Schildklier

40. Lichaamsfunctieanalyse

41. ADHD (kinderen)

42. Samenvatting

Francis de Ruiter

Wil jij van je klachten afkomen?

Ben je klaar met je aanhoudende klachten? Neem contact met mij op om de opties van acupunctuur bij langs te gaan.

Wil jij van je klachten afkomen?

Ben je klaar met je aanhoudende klachten? Neem contact met mij op om de opties van acupunctuur bij langs te gaan.